Socialdemokatiet skal have ny borgmesterkandidat

Af Ture Damtoft, Mandag, 13/01/2020 09:29

Palle Jensen trækker sig efter 28 år i byrådet og et helt liv i politik

VESTHIMMERLAND: - Socialdemokratiet i Vesthimmerlands Kommune skal vælge ny borgmesterkandidat til byrådsvalget i 2021, da vores nuværende borgmesterkandidat, Palle Jensen har besluttet sig for ikke at opstille til valget i 2021, meddeler formanden for Socialdemokratiet i Vesthimmerlands kommune, Herdis Brix.

Hun understreger, at det vil blive et stort tab for partiet.

- Der er ingen tvivl om, at både vi og Vesthimmerlands kommune kommer til at savne en dygtig og yderst kompetent politiker. Palle har, uanset om det var partiet eller det kommunalpolitiske arbejde, altid sat en ære i at have det politiske håndværk i orden. Han har altid med sine rolige og velovervejede argumenter forstået at gøre såvel sine egne som partiets holdninger gældende. Uanset hvilket stormvejr, han har mødt på den politiske arena, har han formået at være ordentlig i debatten, siger Herdis Brix.

Palle Jensen oplyser, at det er en beslutning, som han har overvejet i længere tid. Det er derfor også en meget velovervejet beslutning, og han synes, at han med sine 28 år i byrådspolitik, når indeværende byrådsperiode om to år er slut, har gjort sin borgerpligt.

- Man bruger mange timer om ugen på byrådspolitik, og når man samtidig også skal passe sit almindelige job, ser jeg frem til at bruge min fritid på andet end lokalpolitik. Jeg vil se tilbage på mange gode år og masser af gode oplevelser i forbindelse med det politiske arbejde og forventer selvfølgelig at passe mit politiske arbejde i de sidste to år af indeværende byrådsperiode, siger Palle Jensen.

Han understreger samtidig, den nye borgmesterkandidat får fuld opbakning fra hans side.

Op til hvert kommunalvalg har partiets medlemmer i Vesthimmerland mulighed for at komme med forslag til henholdsvis borgmesterkandidat og til kandidater i øvrigt på listen. Efter forslagene er indhentet, går de igen ud til medlemmerne til en afstemning om, hvem der skal repræsentere partiet som borgmesterkandidat.

- Som situationen ser ud, vil vi denne gang starte denne proces tidligere end de andre år, således vi kan være godt forberedt til det kommende kommunalvalg i 2021. Vi skulle gerne, hvis ikke at kunne styrke vor indflydelse, så i det mindste kunne beholde den indflydelse , vi har i dag på den førte politik i kommunen, siger Herdis Brix, formand for den socialdemokratiske vælgerforening i Vesthimmerland.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"