Sommerkoncerter i Aars kun begyndelsen

Af Ture Damtoft, Onsdag, 05/08/2020 08:00

AARS: Handelsstandsforeningen glæder sig over lokal opbakning i Aars.

Ligeså stille foråret var, ligeså livlig har sommeren været for de fleste butikker i byen.

Nu planlægger Aars Handelsstandsforening flere arrangementer, og der er muligvis udsigt til flere nye butikker i bybilledet.

- Generelt har vi oplevet, at Aars har haft besøg af mange flere turister end nogensinde før. De har også handlet her, og de lokale handler er her som aldrig før. Det er meget branche bestemt, hvordan sommeren er gået, men langt de fleste har haft en rigtig god sommer. Vi håber, der bliver ved med at være den gode lokale opbakning. Mange har måske fundet ud af, at Aars kan mere, end de troede, siger Mogens Kristensen, formanden for Handelsstandsforeningen.

Med sommerkoncerter resten af august er næste tiltage et By-Night i begyndelsen af september. Længere er der ikke planlagt endnu.

- Hvordan vi laver By-Night og andre arrangementer afhænger af udmeldelserne fra Regeringen, men indtil videre kan vi jo åbne op for arrangementer fra september, siger Mogens Kristensen.

Snart kommer LIDL og muligvis to butikker mere til byen.

- Jeg kan sige, vi har haft positive forespørgsler fra et par sider om at åbne butikker i byen, og det, håber vi selvfølgelig, bliver realiseret. Vi er glade for den opbakning, vi fik fra kommunen, som muliggør, at vi kan tillade os at annoncere mere for handelsbyen Aars, siger Mogens Kristensen.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"