Støvring Cykler fordeler lotterigevinster

Tirsdag, 13/10/2015 13:55

STØVRING: Så er de seks trækninger i Varelotteriet afsluttet og lotterisedlerne skal fornys, så man kan spille videre på samme nummer. Vort lotteri er for mange noget helt specielt. Ja, en familietradition. En del spillere har været med gennem rigtig mange år, og vi hører ofte om lotterisedler, der har været i familiens eje i op til 80 år, siger Jytte Jensen, Støvring Cykler.
- Vi har stadig få ledige numre, så det er ikke for sent at starte en ny familietradition op. Vi kan f.eks. hjælpe spillerne med at finde netop det lodseddelnr., som de synes bedst om. Mange vil gerne spille på deres fødselsdag eller andre mærkedage.
I Varelotteriet har du større chance for at vinde en førstepræmie, og vi har fornøjelsen af at udbetale kontante gevinster året rundt for over 64 millioner kr.
Prøv lykken i Varelotteriet, måske bliver du den næste person, der skal have fornøjelsen af at vinde en kontant gevinst. Det koster under 50 kr. om måneden at være med.
Udover at man som spiller har store gevinstchancer, støtter man også samfundet, da Varelotteriet hvert halve år giver penge til landsdækkende sociale og humanitære organisationer i Danmark – som eksempelvis lokale håndværker/industri/borgerforeninger, Rådet for Sikker Trafik, Det Kriminalpræventive Råd og Mødrehjælpen, slutter Jytte Jensen.
_ _ _
Informationer om
Varelotteriet:
Chancen for førstepræmien hos Varelotteriet er 1:205.000 – det vil sige, chancen hos Varelotteriet er pt. Ca. 40 gange større end Lotto, 60 gange større end Onsdags Lotto og 465 gange større end Eurojackpot.
Vi tilbagebetaler over 60% af de penge, du spiller for – i Lotto tilbagebetales 45%.
Pris fra 260 kr. pr. halvår og mulighed for tilkøb af Xtra Chancen for kun 25 kr.
Hele 124.995 gevinster med præmier for 32.410.000 skattefrie kroner udbetales hvert halve år.
Der er hver måned mindst 1 million kroner i førstepræmie – i marts og september 2 millioner kr.
Alle gevinster udbetales kontant – og er naturligvis skattefrie.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"