Støvring Seniorer arrangerer foredrag

Tirsdag, 13/10/2015 13:54

STØVRING: Tina Campbell er karrierevejleder på Aalborg Universitet, arbejdsgiver, foredragsholder og underviser samt forfatter af selvbiografi ‘Mælkebøttebarn i Blomst’.
Mælkebøttebarn i blomst: Udsatte børn, der kæmper sig igennem trange kår, i dårligt forældremiljø uden voksenstøtte med usikkerhed, vold, druk osv., men bryder frem til trods – som mælkebøtten. Ja, det er også mig. Jeg blomstrer nu, og det er det, mit nye begreb dækker over.
Hvordan finder et udsat barn tryghed i hjælp fra det offentlige, som barnet ser som utroværdige som alle andre voksne omkring sig? Hvordan skaber man tillid og åbner op for samarbejde og dialog?
Tinas speciale: Den gode dialog mellem borger og kommune, behandlersamspil for mælkebøttebørn og kronisk syge, livskvalitet kontra handicap.
Hvordan bryder mælkebøttebørn op igennem asfalten? Hvordan kan fagpersoner hjælpe bedst muligt? Foredrag der giver en sjælden dybdegående indsigt i et udsat barns liv der vokser op og kan ende med at blomstre i fuldt flor.
Alle er velkomne.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"