Stadig 750 præmier tilbage

Af Ture Damtoft, Fredag, 18/10/2019 11:06

AARS: Der er gang i salget af de 6000 grå Aars Knækker Cancer rør.

Over 100 præmier er allerede blevet hentet i Hvidt & Frit, men det er stadig et slaraffenland af omkring 750 præmier, der møder en, når man træder ind ad døren.

Antallet af udleverede præmier er det samme som antallet af erhvervsdrivende i Aars, som har bidraget. Det har givet præmier for over 350.000 kroner, men Gregers Haislund fra Aars Knækker Cancer vil overhovedet ikke tale beløb.

- Det er ikke om, hvem der kan mest, men hvor meget vi kan sammen. Er der dråber nok, bliver bægeret fyldt, lyder det fra Gregers Haislund, der ofte har fornøjelsen af at uddele præmierne og høre folks til tider lidt hårde historie.

For ham er det indlysende, at alle bidrager med så meget, de har overskud til. Nok mest økonomisk for de voksne, men i høj grad fysisk fra de mange børn på Vestermarkskolen, Østermarkskolen, Aars Skole og børnehaverne Markvænget, Lille Madsens Hus, Troldehøj, Mejsevej og Bakgården, da de sidste fredag dannede Knæk Cancer blomsten på Sondrup Park stadion.

- Jeg gik rundt sammen med Heidi (Thomsen, også med i Aars Knækker Cancer, red.) og gav high-fives til børnene, efter de havde lavet blomsten. Jeg har aldrig haft så ondt i håndfladen før, for om de så var tre år, så klaskede de til, griner Gregers Haislund, der ligesom og pga. børnene fik en oplevelse for livet.

- Jeg stod og sagde farvel, og der var en dreng, som næsten ikke ville slippe min hånd igen, så stor en oplevelse havde det været for ham. Børnene ved godt, at det drejer sig om liv og død. Jeg holdt foredrag på Aars Skole, og der var ro på. Bagefter var der en skov af fingre men ingen spørgsmål, børnene ville fortælle deres egen historie om familie eller venner, som var blevet ramt af kræft. Det gør altså noget ved én. Nede på stadion var der mange, som kom og fortalte, de kunne huske mig og havde samlet ind til Aars Knækker Cancer. Det er simpelthen så flot og rørende, at børnene er med på den måde, siger Gregers Haislund.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"