Stor ordre til Aars-virksomhed: Sondrup A/S skal bygge 50 boliger på Sjælland til 98 millioner kr.

Af Ture Damtoft, Onsdag, 10/11/2021 09:00

AARS: Der er travlt i byggebranchen.

Det kan også mærkes hos firmaet Sondrup A/S i Aars, der lige har indgået en aftale om at bygge 50 boliger ved Helsingør.

En aftale til 98 mio. kr., den største kontrakt for firmaet nogensinde.

Forhandlingerne med firmaet Segura var nemme.

- Det var en nem forhandling, fordi vi havde arbejdet sammen på et tidligere projekt. Vi har lige afleveret 50 boliger til dem i samme område. Vi har både levet op til forventninger om tid og kvalitet, så de har valgt os igen. Vi er nemme at arbejde sammen med. Han betaler for arbejdet og henter nøglerne, når vi er færdige, og ellers klarer vi alt selv, siger en pænt tilfreds virksomhedsejer Jan Sondrup.

Han overtager en grøn mark og skal som totelentreprenør stå for alt arbejde med kloak og veje helt op til, at boligerne er indflytningsparate.

- Vi er lige gået igang. HMC i Løgstør er med på alt jord, beton, kloak og murerarbejde, og så laver vi selv tømrer- og snedkerarbejdet, siger Jan Sondrup.

Han forventer at skulle ansætte flere medarbejdere til februar, når Sondrups eget arbejde begynder, og har ikke oplevet mangel på håndværkere.

- De er næsten selv kommet til os. Det er primært unge, der er med derovre, og de vil rigtig gerne ud og tjene nogle penge. Langt de fleste kommer fra Nordjylland, og vi har en fem-seks lærlinge, som også kommer med ud på de her projekter. Vi har udsigt til en stor kontrakt mere. Det går bare stærkt derovre, og vi er gearet til det, så det er bare om at følge med, siger Jan Sondrup.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"