Store smil da lokkerne faldt i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 07/04/2021 09:00

Frisører og tatovører fik igen travlt med sakse og nåle

AARS: De afklippede lokker på gulvet var næsten længere, end det hår der blev tilbage på hovedet hos flere af kunderne, da frisørerne hos FriSørensen og Rønberg i Aars tirsdag gav Corona-håret en længe ventet tur med saksen.

- Folk er så positive og ingen brokker sig over at skulle vise Corona-pas, siger frisør Jeanette Rønberg med et stort smil.

Hun er glad for at være tilbage i salonen, hvor alle stole er optaget i lang tid frem.

- Jeg har ventet siden december, og fået flyttet min tid flere gange. Nu er jeg glad for at få håret ordnet, siger Irma Andreasen, der var en af de første kunder i salonen.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle holde så lang en ferie - tre en halv måned. Det er dejligt at komme i gang igen, forsikrer frisør Jørgen Sørensen.

Han har dog ikke brugt al tiden til at sidde stille. De lange lokker lander på et helt nyt gulv, og andre elementer i salonen er blevet frisket op, mens der var tid og plads.

Behovet for at få klippet håret er stort. Normalt har frisøren booket tre dage frem, men lige nu er de næste tre uger fuldt booket. Samtidig har alle ansatte besluttet ikke at holde fridage et stykke tid, så kapaciteten udnyttes fuldt ud.

Frisørensen og Rønberg har klaret skærene under nedlukningen. Men to andre frisører i Aars har ikke tændt lys i salonen. Sund Hår og Frisør Ertmann er begge lukket.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"