Street fodbold er nyt indslag ved årets Sildemarked i Nibe

Onsdag, 24/06/2009 07:44

Bestyrelsen for Sildemarkedet i Nibe lancerer gadefodbold turnering på Torvet sidst i august.
Årets Sildemarked i Nibe, som afvikles i weekenden 21. og 22. august, får i år tilføjet et helt nyt programpunkt, blandt de mere traditionelle som igen vil »bære« markedsprogrammet.
Det drejer sig om en gadefodbold-turnering, såkaldt »Street Fodbold«, forklarer Claus Skoda, formand for byfesten.
– Det er ikke en fodboldturnering af den traditionelle slags, men derimod showfodbold, og vi holder aktiviteten på et festligt og muntert plan, så alle kan deltage.
Og faktisk har vi allerede fået mange tilkendegivelser fra folk, der er i gang med at danne et hold, forklarer Claus Skoda.
Der vil være nogle enkle regler, som skal overholdes. Her iblandt at der er tale om et ikke-klubhold, som repræsenterer f.eks. en gade, et firma, en strikkeklub eller lignende. Holdet består af 4-6 spillere, både kvinder og mænd.
Der spilles på en asfaltbane i området ved Torvet, med indledende puljer lørdag formiddag og finale samme dags eftermiddag.
Sildemarkedet udsætter an vandrepokal, ligesom der undervejs vil være forskellige »spurt-præmier«, fleks. for det næste scorede mål eller for den mest opfindsomme spillertrøje, slutter Claus Skoda.
Nibe Avis, 24. juni 2009
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"