Super weekend for Eriksholt

Mandag, 02/11/2015 01:59

Stævnetøjet blev fundet frem, håret sat og hesten flettet - for Eriksholt Ridecenter i Byrsted havde hele tre ekvipager med ved Rebild Sportsrideklubs udvidede klubstævne den foløbne weekend.
Eriksholt stillede i Rebild med: Caroline Tolborg Thyssen på Elmholts Yvette, Camilla Engemand Christensen på Alsace og Malene Vad Esbech på Absint af Eriksholt.
For Malene og Absint var det allerførste gang de var i byen sammen og yderligere første gang at Absint var til stævne, hvilket de klarede rigtig flot! Camilla og Alsace var afsted begge dage og de to dannede også nyt makkerpar til stævne. Deres bedste resultat var om lørdagen i procentklassen Hest LC1-2-3, hvor de red til fine 64,20% og blev nr. 5 ud af klassens 15 starter!

Caroline og Yvette hentede hele 4 rosetter i denne weekend! Først i LC1-B Pony hvor de vandt en tredje plads med 67,80%, dernæst blev de anden bedst i procentklassen LC2-3B med flotte 67,82% (begge dele om lørdagen). De forsatte den flotte stil om søndagen og vandt en anden plads i klassen LC2-B ponyer med hele 71,96%! -  dermed endte Caroline og Yvette med at blive nr. 2 i den samlede LC-cup!
Forrygende sejr i Ikast
Samme weekend afholdt Dansk Sports Pony championat i springning på Ikast Rideklub. Her havde Kirja Holland Thomsen sin egen avlet 4 års hoppe Miss Perfect med – for ponykategori 1. Med Rebecca Jespersen som rytter blev Miss Perfect fremvist på bedste vis og dette resulterede i, at Miss Perfect blev vinderen af DSPs 4 års championatet i springning for 2015.