Svøm gratis i Aars

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 15/09/2020 13:37

SVØMNING: Aars Svømmeklub er kommet godt fra start i den nye svømmesæson.

Banerne i Aars Svømmehal og Farsø Svømmehal er igen godt fyldte fra morgen til aften, og især af medlemmerne af Aars Svømmeklub, som har fået næsten lige så mange tilmeldinger som i den seneste sæson.

- Vi har fået mange tilbagemeldinger fra medlemmer og forældre, om hvor godt det er, at der er åbnet for svømning igen. Og vi kan se, at der ikke er problemer med at overholde corona-retningslinjerne i svømmehallen, siger formand Jimmy Krøier Sørensen.

Flere af svømmeholdene er fuldt booket og har venteliste, men der er også mange svømme- og motionshold, hvor der stadig er en del ledige pladser.

Derfor har Aars Svømmeklub søgt og fået bevilget 50.000 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje til gratis prøvemedlemskab og nye rekvisitter til de nye hold.

- Vi ønsker at endnu flere børn, unge og voksne får mulighed for at få svømmeundervisning, og prøve hvor godt og sundt det er, at dyrke motion i vand. Med over 30 forskellige holdtyper er der stor sandsynlighed for, at Aars Svømmeklub har et svømme- eller motionshold, som passer til den enkelte, siger Jimmy Krøier Sørensen.

Vandpolo nyt

Der er især åbent for de helt unge svømmere og så de lidt mere specialiserede hold.

Børn og unge kan tilmelde sig den gratis prøveperiode på holdene Baby og barn 0-2 år, Barn med forældre 3-4 år, Nybegynder 4-6 år, Nybegynder 7-14 år, Børn i bevægelse, Super teens, Teen svømning, og så er der havfrue svømning, udspring og vandpolo.

- Vandpolo er et nyt hold, så vi håber, at vi med tilbuddet om gratis prøveperiode, kan få flere børn og unge til at prøve den nye vandaktivitet i Aars Svømmeklub. Det samme gælder udspring, hvor vi også har plads til flere nye udspringere, siger Jimmy Krøier Sørensen.

For de voksne tilbydes Aars Svømmeklub også gratis medlemsskab i en god måneds tid til mange forskellige aktiviteter lige fra begynder svømning til aqua fitness.

Mere information kan findes på klubbens hjemmeside.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"