Tour de France: Unikt ur fra Aars til Cort

Af Ture Damtoft, Onsdag, 06/07/2022 08:31

AARS: John Ambrosius blev bidt af bjergtrøjen og Magnus Corts bjergtagende - i hvert fald bakketagende - indsats i Tour de France.
Den danske rytter tog den rødprikkede bjergtrøje på lørdagens etape, og i hjemmet på Stenildhøjdalen sagde konen Birthe til sin fuldstændigt begejstrede mand og indehaver af Ambrosius Watches: "Lav dog et ur til ham".
- Det tog det meste af natten, så fik jeg lige sovet et par timer, inden vi skulle køre. Vi stod ude på etapen, hvor jeg viste uret til nogen fynboere. De syntes jeg skulle køre til Sønderborg for at give det til Magnus Cort, fortæller John Ambrosius.
Han har selv kørt cykelløb og ved derfor, at der er stor forskel mellem at sige, man går efter bjergtrøjen og så rent faktisk at gøre det.
- Det er så flot. Der blev jeg rørt. I Sønderborg fangede jeg en fotograf for holdet, og han lovede at gøre sit bedste for, at jeg fik lov til at give uret til Magnus Cort selv. Da han så kom til bussen, blev jeg vinket frem og fik et par minutter, hvor jeg takkede ham for den fantastiske reklame, han har været med til at gøre for Danmark, siger John Ambrosius.

Den sponsoransvarlige på holdet skulle lige se uret. Et enkelt blik og der var ingen problemer, det skulle Magnus Cort have overrakt af John selv.
Han endte på sportssiderne i landsdækkende medier og fik en tak fra Magnus Cort selv på sociale medier.
Han blev også interviewet til Netflix, der er ved at lave en Tour de France udgave af Drive to Survive til 2023.
Al opmærksomheden er kommet lidt bag på urmageren fra Aars.
- Det var slet ikke min tanke at lave et PR stunt. Jeg ville bare sige tak for oplevelsen og indsatsen med et personligt ur, siger John Ambrosius.
Det endte dog med at give masser af PR - og et par bestillinger på uret er der blevet sagt pænt nej til.
- Et par kunder ville have et ur magen til, men det får de ikke. Det var et kun til Magnus Cort. De får et ur, der ligner men ikke et magen til. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke i Frankrig, og er stolt over, at han lagde det på sin Instagram profil og sagde tak, det viser, han er glad for det, siger John Ambrosius.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"