Trafikuheld, tyveri og tørstig fører i weekenden

Af Ture Damtoft, Mandag, 11/02/2019 13:41

POLITI: Der var ikke nogen større hændelser for politiet i weekenden, men en trafikulykke ved Nørager kunne være endt meget værre.

En 32-årig mor hentede i fredags sin otte-årige datter ved Sortebakkeskolen i Nørager, men det gik meget galt, da hun skulle køre hjem.

Da hun kørte ud på Løgstørvej enten overså hun en lastbil eller troede, hun havde tid nok til at komme op i fart. Der må køres 60 kilometer i timen på strækningen ved skolen.

Den 32-årige lokale kvinde kørte altså ud foran lastbilen. Føreren kunne ikke nå at standse og ramte siden af personbilen.

Den otte-årige pige blev kørt til hospitalet til observation, og det seneste fra politiet er, at hun ikke er kommet svært til skade.

Den 32-årige og føreren af lastbilen er ikke kommet noget til.

Kvinden er blevet sigtet for at overtræde vigepligten, og politiet medgiver, at forløbet kunne have været meget voldsommere, hvis ikke lastbilchaufføren havde reageret hurtigt.

Tyveri og vandalisme i Hornum

I Hornum var der indbrud ved Dagli'Brugsen på Haubrovej. Et gastrådskab var blevet brudt op i tidsrummet mellem torsdag aften og fredag morgen. Der var blevet stjålet 16 gasflasker i diverse størrelser, og det var politiets rapport.

Salgsassistent Anni Sørensen kan fortælle en del flere detaljer, for tyvene var også vandaler.

- De har væltet hegnet og har ødelagt det. Skabet er blevet brudt op, så der skal vi nok have et nyt. Så har de ødelagt pakker med træbriketter, og der var også udendørslys, som de har bøjet og ødelagt. Gasflaskerne var mest letvægtsflasker, og de koster 1167 kroner per stykket, siger Anni Sørensen.

Selve buret til hegnet skal sandsynligvis udskiftes til en pris på 18.000 kroner, og med de andre skader løber det op i nærheden af 50.000 kroner, der er forvoldt i skade.

Der lader ikke til at have været nogen vidner, og det må have været nogen tyve med is i maven.

- De gør det en aften, hvor der er lys lige på dem, så de har ikke tænkt, der kom nogen. Vi havde en kunde, som havde set en bil et par aftener før, så det har måske været der, de har planlagt det, siger Anni Sørensen.

Den sidste forseelse på politiets weekend-rapport var en 23-årig mand, der blev stoppet i Himmerlandsgade i Aars klokken 00:50 natten til søndag. Han blev alkometertestet, dernæst anholdt og sendt til blodprøve for at fastslå, hvor høj promillen var. Så der kommer en fin lille hilsen fra etaten i form af en bøde.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"