Vigtigt at butikkerne i Aars står sammen

Af Torsten Hansen, Onsdag, 02/06/2021 07:00

Kvickly glæder sig over stor tilslutning til kampagne

AARS: Samfundet er godt på vej til at blive normalt igen, og den lange nedlukning af butikkerne i Aars ligger flere uger tilbage. Men butikkerne har meget at indhente, og i denne uge skydes anden halvdel af den markedsføringskampagne, som Kvickly iværksatte, igang.

Kvickly Danmark forstod den frustration mange handlende gav udtryk for, hvor de italesatte den uretfærdighed, at udvalgsvareforretninger som isenkræmmere, tøjforretninger og mange andre ikke måtte holde åbnet, mens varehuse, som Kvickly, gerne måtte - og oven i købet kunne sælge de varer som isenkræmmeren eller andre ikke måtte.

Det fik Kvickly-koncernen til at beslutte, at de ekstra penge som varehuset tjente på de varegrupper, skulle gives tilbage i form af støtte til markedsføring for butikkerne, når de igen måtte få kunder indenfor.

Kvickly i Aars kunne derfor give cirka 100.000 kr. til markedsføring af butikkerne i Aars. Det er sket på flere platforme, heriblandt gennem Aars Avis, hvor første halvdel bestod af 16 siders annoncer, hvor Kvickly gav et stort tilskud til annonceprisen, og Aars Avis samtidig gav en klækkelig rabat på annonceprisen, hvorved butikkerne kunne komme til at annoncere for et usædvanligt lavt budget.

Anden halvdel er i denne uges avis, hvor annoncerne igen bugner med gode tilbud fra butikkerne. Blandt andet gode tilbud til Fars Dag.

- Jeg er super positiv, der er virkelig god tilslutning til den samlede markedsføring, siger varehuschef Lars Kristensen, Kvickly Aars.

Han glæder sig over tilslutningen, fordi han fastslår, at det er vigtigt at butikkerne står sammen.

- I en by som Aars er vi afhængige af hinanden. Det betyder, at Kvickly ikke har gavn af, at andre butikker har det dårligt. Det bedste for os og de andre er, at alle har det godt, forklarer han.

- Derfor vil vi gerne støtte hele byen. Vi skal stå sammen i Aars Handel, uddyber Lars Kristensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"