Zab Zab Thai restaurant i Aars

Af Ture Damtoft, Fredag, 03/02/2023 10:54

AARS: Om en måneds tid kan Aars byde på den lækreste thai-mad.

Lokalerne på adressen Himmerlandsgade 40 er ved at blive renoveret, for her vil Montree Nielsen åbne restauranten Zab Zab Thai.

- Det er min drøm at åbne restaurant. Jeg elsker at lave mad, og nu er børnene blevet så store, at jeg kan forfølge den drøm, siger Montree Nielsen, der kom til Danmark fra Thailand for 22 år siden, da hun giftede sig med Michael Nielsen.

Siden august har man kunnet købe hendes lækre mad på Himmerlands Camping, og kunderne har været så glade, at de er kommet igen og igen.

Derfor har hun nu mod på at åbne restaurant i Aars.

- Jeg har i en del år lavet mad til fester og take away. Jeg elsker at lave lækker, mad der får smilet frem, og jeg vil gerne introducere folk for det lækre Thailandske køkken. Det er meget specielt. Der er masser karry og krydderier, og vi blander en masse ingredienser sammen. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger Montree Nielsen.

Hun håber at kunne åbne senest 1. marts.

Inden da skal der installeres et stort set helt nyt og specialbygget køkken. Restauranten skal indrettes med plads til omkring 16 gæster, og der vil også være nogle barstole, hvor man kan sidde og nyde sin frokost eller vente på sin take-away.

- Ambitionerne er at få det op at køre. Jeg har en ansat, som også er fra Thailand, og Mikael har også hjulpet til med take-away, hvis der er rigtig travlt. Mange har givet mig kæmpe ros og synes, det er dejligt, at prøve noget anderledes mad, og jeg håber, mange vil komme og smage min lækre mad, siger Montree Nielsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"