Ny børnetøjsbutik åbner i Farsø Rådhuscenter

Onsdag, 23/09/2015 16:38

Børnetøjsbutikken Seeds
Men nu udløses spændingen. For den 1. oktober åbner børnetøjsbutikken Seeds i lokalerne midt i Farsø Rådhuscenter.

Bag butikken står Cowboyland i Aalborg, som netop nu er ved at rulle nye Seeds butikker ud over landsdelen. I maj måned åbnede Seeds i Blokhus, og nu indtager Seeds også Vesthimmerland med butikken i Farsø Rådhuscenter.          

Grunden til at butikken i Farsø ikke hedder Cowboyland, som butikken ellers har heddet i Aalborg i 35 år, er at man i Farsø vil koncentrere sig om børnetøjet, som går under børnetøjsmærket Seeds.

Henrik Ingvorsen fra Cowboyland fortæller, at man i et stykke tid har haft kig på den midterste del af Himmerlandsområdet, og man i Farsø Rådhuscenter har fundet den mest optimale placering for butikken.

Vi kender vigtigheden af at være til stede med fysiske butikker udenfor storbyerne – ellers sælger vi ikke noget, fortæller Henrik Ingvorsen, som desuden befinder sig i et marked, hvor også internethandlen har gjort sit indtog.   

Lokal butiksbestyrer
Vi gør meget ud at det lokale tilhørsforhold, siger Henrik Ingvorsen, der har ansat Camilla Frier, som er bosiddende i Aars som butiksbestyrer.

25-årige Camilla Frier vil nogle måske allerede kende fra Diamanten i Farsø Rådhuscenter. Her startede hun som juleassistance sidste jul. Herefter fortsatte hun fast som afløser 1 dag om ugen hos Diamanten, mens resten af arbejdsugen gik til Aalborg for at bestyre Cowboylands Pop-Up-Store i Shoppen i Aalborg.

- For kort tid siden henvendte Henrik, sig til mig, om jeg kunne være interesseret i at bestyre butikken i Farsø, siger Camilla Frier og fortsætter. Det var jeg skam, og har siden været under oplæring i børnetøj.

Camilla Frier er ellers udlært indenfor dametøj, idet hun blev udlært hos dametøjsbutikken Buksen i Aalborg Storcenter for to år siden.

Åbner lige om lidt
1.oktober er lige om lidt – og derfor kan det ikke gå hurtigt nok med at få indrettet butikken i Farsø Rådhuscenter.

Så lige nu bliver der fragtet kassevis af børnetøj til Farsø fra Aalborg.

- Jeg deler butikken op i fire afdelinger, fortæller Camilla Frier. En afdeling for piger opdelt i aldersgruppen fra 2-8 år og 8-16 år. Det samme bliver tilfældet for drengenes vedkommende.       

Camilla Frier håber, at butikken snart får yderligere en medarbejder tilknyttet butikken i Farsø Rådhuscenter, således at butikken kan få en helt fantastisk start i Farsø den 1. oktober.     

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"