Oldtimere og youngtimere mødtes i Aars

Onsdag, 30/09/2015 08:53

Arrangørerne er fint tilfredse med Stumpemarkedet i Aars

Af Torsten Hansen
AARS: Der var alt, lige fra en rusten budcykel uden dæk og kæde til flotte gamle biler af alle slags, da Messecenter Vesthimmerland i lørdags dannede ramme om årets Stumpemarked i Aars.
De mennesker der nyder at sætte en gammel bil i stand, ønsker ofte også, at alt omkring bilen kommer til at passe til tidsånden. Derfor kan den rigtige plastikskål eller termokande betyde det sidste tusch, der gør bilen "færdig".
På Stumpemarkedet var der rig mulighed for at finde termokanden, kaffedåsen, hjelmen eller nødforbindingskassen fra Zone Redningskorpset der gjorde tidslommen perfekt.
Besøgstallet til årets Stumpemarked var rigtig godt.
- Vi solgte over 2000 billetter. Dertil skal lægges, at vi indbød folk til at komme gratis ind, hvis de kom i en ældre spændende bil og lod den "udstille" i hal 3. Sammenlagt har der nok været over 2500 til stumpemarkedet, siger Solvej Tang-Petersen, der sammen med A.P. Nielsen og Karsten Nielsen står for Stumpemarkedet.
- Det er dejligt at være i Aars. Vi bliver så godt modtaget, så vi er optimister for fremtiden og kommer igen til foråret, lover Solvej Tang-Petersen.
Samme melding kommer fra A.P. Nielsen: - Vi er svært glade for at være her, og vi kan se, at besøgstallet stiger.
Holdet bag markedet arbejder på at forynge udformningen af stumpemarkedet.
- Mange af de biler der kommer hører en tid til, hvor jeg ikke rigtigt kan være med, siger Karsten Nielsen, der er sønnen.
- Samme problem har mange af gæsterne. Derfor arbejder vi på at tænke nyt. Vi har derfor et begreb der hedder Youngtimer. Det er biler der ikke er veteraner, men snart bliver det. De er endnu lidt udenfor kategori. Det har vist sig, at folk hygger sig med de "nye" biler, fortsætter Karsten Nielsen.
Mange af de "nye" biler kørte ind i hal 3. Der var nok flere end 100 biler i løbet af dagen. Bilerne trak et interesseret publikum til hal 3, og der blev snakket lige så meget om de biler, som dem der var udstillet i hal 1.
- En af grundene til at vi har valgt at gøre sådan er, at mange er altid kommet i den slags biler. De er så blevet parkeret udenfor hallerne. De mennesker der er kommet med bilerne er i flere tilfælde aldrig kommet indenfor i hallerne, fordi de blot ønskede at snakke med ligesindede, siger Karsten Nielsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"