Godt salg til Hornum Septembermarked

Onsdag, 19/09/2018 08:16

Formanden tilfreds trods tendens til lidt færre besøgende

HORNUM: Der var god stemning med brede smil og højlydt latter til Septembermarked i Hornum i weekenden. 
Henrik Laursen, der var tovholder og formand for markedet, var da også godt tilfreds både med stemningen og salget af mad og drikkevarer; men han kunne godt have ønsket sig lidt flere mennesker.
- Der har været en tendens til lidt færre besøgende end sidste år. Vi har meget konkurrence, og der er rigtig mange tilbud til folk. Når vejret så heller ikke er det bedste, er der nogen som bliver væk, siger Henrik Laursen, der alligevel er godt tilfreds med markedet.
Ikke mindst salg af øl og vand, hvor han regner med et pænt lille overskud til byens foreninger.
Kun 10 personer havde lyst til at hive fiskestængerne frem til familiefisketuren forrige søndag. Men al begyndelse er svær, som Henrik Laursen siger, og det skal have en chance igen næste år.
- Til gengæld havde vi overraskende mange deltagere til familieløbet. Selvom vi havde sløjfet tidtagningen, kom der rigtig mange mennesker, og vi kan da se, hvor populært det er blevet at løbe. Bilboksningen fredag trak også godt med mennesker, og det er jo en lang tradition om at komme ned og se biler, der larmer lidt og kører ind i hinanden. Det er sjovt at se, og så får de fleste sig et par øl og en god snak. Bagefter var der godt gang i ølteltet, og vi fik solgt en hel del, siger Henrik Laursen.
Godmodigt drilleri
Både lørdag og søndag var der aktiviteter hele dagen, og nok var det et godt marked, men der var færre besøgende, end der plejer at være. Søndag eftermiddag var det ikke så underligt, at den grønne plæne på markedspladsen var stort set ubetrådt. Regnen begyndte at falde lidt hårdt, så de fleste trak indenfor i ølteltet og markedssalen.
- Der var for lidt mennesker, især om søndagen. Det siger de kræmmere, vi har talt med, også; og tivoliet siger også, det har været under gennemsnittet. Men når det småregner og blæser, så bliver det koldt, og så trækker folk indenfor. Men, vejret kan vi som sagt ikke gøre noget ved, og der var en god stemning under hele markedet, selvom vi gerne ville have set nogle flere, siger Henrik Laursen og glæder sig i stedet over en vellykket revy.
- Der blev solgt 350 billetter, og vi fik os nogle gode grin. Det er sådan lidt godmodigt drilleri. For eksempel var en af de lokale fædre blevet lidt dårlig til en forældrefest, det blev selvfølgelig taget op i revyen. Det er de helt lokale ting, som vi har med i revyen, og det kan få publikum til at grine, siger Henrik Laursen.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"