Interessant at komme tæt på golfstjernerne

Af Torsten Hansen, Torsdag, 30/05/2019 07:00

Thomas Skov er fast gæst ved Made in Denmark

GATTEN: Ved golfturneringen Made in Denmark har publikum mulighed for at komme tæt på de helt store stjerner og de nye talenter. Faktisk rigtig tæt, hvis man vælger at komme de dage, hvor spillerne træner op til selve turneringen.

- Jeg synes det er hyggeligt, og der er en dejlig stemning, når man er der mandag og tirsdag.

Her kan man følge de store stjerner, og de er meget afslappede og venlige, siger Thomas Skov Andersen, der gennem alle seks år har været fast publikum til Made in Denmark.

Thomas Skov Andersen, der bor i Glostrup, afsætter hvert år hele ugen til at nyde golfen. De første dage er det netop nærheden med golfspillerne, han får meget ud af. Når vi kommer til onsdag, og særligt torsdag og resten af ugen, så er formaliteterne meget mere strikse. Derfor er det mere selve golfen han fokusere på.

- Jeg kan godt lide, at man tilfældig kan komme lidt i snak med nogle af spillerne. I år havde jeg det held, at få lov til at gå med nogle af de kendte, da de øvede. Jeg fulgte dem nogle huller, og pludselig var jeg endt inde på banen sammen med spillerne.

De indbød mig til at følge dem resten af runden, hvilket jeg naturligvis sagde ja tak til. Det var rigtig hyggeligt, og en dejlig måde at følge golfspillerne på, fastslår Thomas Skov Andersen

Selv er han først for alvor begyndt at spille golf, da han forlod arbejdsmarkedet. Men i dag er det hans største interesse.

Fandt lykken

- Faktisk mødte jeg min kone på en golfbane, smiler Thomas Skov. Hun er selvsagt også meget golfinteresseret og har også været tilskuer til Made in Denmark, men har de seneste år valgt at blive i sommerhuset på Odsherred i stedet.

Sammen med konen har han besøgt mange golfbaner rundt i verden. Det har dog ikke været for at følge turneringer, men blot for selv at spille golf.

Made in Denmark er den eneste golfturnering Thomas Skov besøger som publikum.

- Det er den største turnering i Danmark, og et af de største sportsarrangementer i Danmark, og jeg føler, at det er mere autentisk - den ægte oplevelse man får, når man følger den live, forklarer Thomas Skov. Han følger også andre golfturneringer - men kun på tv.

Vendelbo

Thomas Skov stammer fra Vrå og har boet mange år i Kvissel ved Frederikshavn, hvor han var gift. Desværre døde hans kone. Men Thomas Skov fandt som nævnt ny lykke på golfbanen, og valgte at flytte med sin nye kone, Anne Marie, til Glostrup.

I Vrå og Kvissel var han også sportsinteresseret, men dengang handlede det mere om håndbold og fodbold.

Nogle af vennerne fra den gang møder han i Gatten.

- En af dem, jeg har mødt hvert år herude, er Frank. Han var anfører for det drengehåndboldhold i Vrå, som jeg trænede for 50 år siden. Det er meget skægt, siger Thomas Skov.

En anden ven han altid møder til golftuneringen er vennen Erik Herholdt fra Glostrup. De var sammen i fire dage i Gatten. Thomas Skov aftaler ofte også møder med familiemedlemmer og andre.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"