En sublim fest i Suldrup

Af Torsten Hansen, Tirsdag, 06/08/2019 12:29

Formanden for Jættefesten har svært ved at få armene ned

SULDRUP: - Vi kan på ingen måde klage. Det har været en sublim byfest, så klart udtrykker formanden for Jættefesten Thomas Bernt Østergaard sig til Aars Avis.

Glæden skyldes den store opbakning byens befolkning har vist festen. Der har været stor tilslutning til stort set alt omkring Jættefesten.

- Vi havde udsolgt til DoDo & the DoDos om fredagen, og der var 240 til spisning om lørdagen, hvor Petrols spillede, siger Thomas Bernt Østergaard.

De mange deltagere kendetegnede også torsdagens arrangementer med løb og ikke at forglemme bankospillet. 300 købte bankoplader og 260 deltog i de forskellige løb, mens over 100 cyklister cyklede de op til 60 km.

- Det startede rigtig godt. Vejret var været med os, og der var en god fest-stemning allerede de to første dage, siger formanden.

Skal man pege på en ting der godt kunne være større tilslutning til, så er det søndagens optog. Men faktisk har der også her været øget interesse.

- Sidste år havde vi blot to indslag. I år havde vi seks, så det er en klar fremgang. Vi kunne også glæde os over, at omkring 10 børn deltog i børneoptoget, siger Malene Møller Jørgensen, Jættefesten.

Blandt de seks indslag vandt IK Frems U7 fodboldhold. Hos børnene blev to børn udklædt som Pokemons vindere.

Var der ikke så mange indslag, så var der tilgengæld mange tilskuere til optoget.

De fulgte også med ind på festpladsen, der derfor blev godt fyldt op om søndagen.

- Nu skal vi lige sunde os lidt efter en dejlig fest, uddyber Thomas Bernt Østergaard, der blev formand i 2018 og bestemt ikke vil afvise, at han fortsætter på den post.

- Vi forventer et overskud på Jættefesten. Men vi har endnu ikke et præcist overblik, da der løbende kommer regninger ind, forklarer han.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"