Påsat brand i lastbil

Af Ture Damtoft, Fredag, 13/12/2019 11:17

Politiet søger oplysninger

VESTHIMMERLAND: En Scania lastbil blev ifølge politiet antændt to steder og udbrændte totalt, men det lykkedes at holde ilden fra traileren.

Politiet modtog alarmen 23.52 torsdag aften, 12. december og rykkede ud til en rasteplads på Løgstørvej lidt nord for Strandby.

- Der er to arnesteder, og det er en stærk indikation på, at branden er påsat. Vi har været ude at sikre tekniske spor, og hvis nogen har bemærket noget omkring rastepladsen eller kan hjælpe opklaringen, hører vi gerne om det på 114, siger politikommissær Jørn Kresten Nielsen.

For nuværende har politiet ingen oplysninger om mulige gerningsmænd, og håber derfor på hjælp fra borgerne.

Lastbilen tilhører firmaet Krypton IVS fra Aalestrup, hvorfra ejer Jan Knudsen oplyser, at lastbilen var tom, og at den havde en værdi af mellem 400.000 - 500.000 kroner.

Det var førerhuset og en påmontoret kran, som blev antændt, og derfra spredte ilden sig til resten af lastbilen, men brandvæsenet forhindrede, at branden bredte sig til den påmonterede trailer.

Lige nu står den tilbage som et udbrændt vrag, og på jorden er der tydelige spor af branden bl.a. i form af noget nu størknet metal.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"