Stor ros fra gæsterne til campingplads i Hornum

Af Torsten Hansen, Onsdag, 03/06/2020 07:00

Trods svær start har de nye ejere fået gang i pladsen

HORNUM: Planerne var klar, og campingpladsen havde fået sig en grundig overhaling. Mette og Mogens Tougaard ventede kun på gæsterne. Datoen for standerhejsningen var sat til 4. april. Men så skete det utænkelige - verden blev lukket ned på grund af frygten for Corona-smitte.

Man kan næsten ikke forestille sig en værre situation, når man har købt en campingplads og er fuld af gå-på-mod og har store planer.

Men Mette og Mogens Tougaard gav ikke op. De slog stille og roligt dørene op til Himmerland Camping lidt nord for Hornum. Standerhejsning og andre aktiviteter måtte aflyses, men de få fastliggere blev liggende, og langsomt har de fået selskab af flere.

- Heldigvis er gæsterne kommet lidt af sig selv. Nu har vi 20-25 fastliggere, så det kører fornuftigt, sagde Mogens Tougaard, da Aars Avis kom forbi.

Han antager, at campingpladsen er gået glip af en omsætning på cirka 300.000 kroner fordi golfturneringen Made in Denmark blev udskudt til 2021 og en række messer i Aars blev aflyst. Men han klager ikke.

- Bookningerne er begyndt at komme, så vi ser lyst på fremtiden, fortsætter han.

Tilfredse gæster

Går man en tur på pladsen finder man hurtigt ud af, at campisterne er glade for det nye værtspar, og især for campingpladsen.

- Jeg har aldrig set så flot en campingplads, siger Lisbeth Qwinten, der sammen med sin mand Bjarne Qwinten har camperet i 15 år. Indtil for få måneder siden havde de ikke været i Hornum.

- Det er næsten som at bo i en park. Her er høje træer og bærbuske alle vegne. Pladsen er passet så flot, og toiletterne er rigtig fine, fortsætter Lisbeth Qwinten.

Hun bliver bakket op af Bjarne Qwinten, der forklarer, at de bruger campingvognen som sommerhus hele sommeren.

- Vores datter og svigersøn er også kommet hertil med børnebørnene. De bor lidt nede ad vejen. Det er dejligt, siger Bjarne Qwinten.

De to campister gør også selv noget for at holde pladsen pæn. De har opstillet blomster og nydelige borde og stole, der er med til at højne det pæne udseende på pladsen.

Stort arbejde

Mogens og Mette Tougaard glæder sig over, at folk er tilfredse med pladsen. De lægger også et stort arbejde i at få alt til at fungere.

Mette Tougaard gør pladsens toiletter rene hver dag, og hun har også rengøringsmidlerne med mange andre steder. Mogens Tougaard har blandt andet brugt tiden på at sætte swimmingpoolen i stand og indrette pladsens grillbar.

- Nu har vi fået gang i grillbaren, og der er kommet knald på, siger Mogens Tougaard.

Der er ikke tale om en traditionel grill. Her sælges kun mod forudbestilling, og den slags er der mange af.

- Vi sælger mange stjerneskud, og forleden tilbød vi gammeldags bøfsandwich, det var der mange campister der tog imod. Vi solgte også godt til Hornum by, uddyber Mogens Tougaard.

Selv om folk finder campingpladsen, og folk er tilfredse, så betyder Corona-tiden, at poolen ikke er åben.

- Det må vi endnu ikke. Men så har vi kunne bruge tiden på at sætte den i stand. Faktisk fandt vi ud af, at den var utæt. Jeg opdagede, at der forsvandt temmelig meget vand fra poolen. Men fordi den ikke blev brugt, kunne vi lade vandet sive ud, indtil ”hullet” var fundet. Det viste sig at være i nogle rør under rutsjebanen. Nu er de repareret, siger Morgens Tougaard.

Han håber, at parret snart må åbne poolen, men de foreløbige meldinger tyder på, at det først sker i fase 4.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"