Igen musik i juli på Kimbrertorvet i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 03/05/2023 08:46

AARS: Lørdage i juli er lig med musik i Aars. I år vender koncerterne tilbage til Kimbrertorvet, og der bliver dobbelt så mange af dem, for nu bliver der også koncert hver onsdag.
Aars Handel vil gerne tiltrække flere turister til byen og skabe mere liv og naturligvis også mere handel.
- Vi har udvidet musikprogrammet, fordi vi gerne vil prøve at ramme turister, så de kommer ind på en onsdag. Lørdag rammer vi mere lokale folk, for denne dag er tit skiftedag i et sommerhus, og nu har vi fået gode faciliteter og muligheder på Kimbrertorvet, siger handelschef Jesper Nielsen.
Det er som altid et blandet musikprogram, så der bliver noget for alle, og der er gensyn med bl. a. The Rogers og Mads Toghøj.
Musikprogrammet koster 50.000 kr., og Aars Handel er overbevist om, at pengenet gives godt ud.
- Det er ikke noget, vi konkret kan måle, men i og med at vi rammer bredt, og musik er noget der trækker folk til byen, så er der virkelig noget at køre efter. Jo mere vi gør opmærksom på os selv, des større er chancen, for at folk tænker på Aars, når de skal ud og handle og have en dag i byen, siger Jesper Nielsen.
Programmet er: Onsdag, 5. juli The Bats, lørdag, 8. juli Mads Toghøj, onsdag, 12. juli Barfoeds Jump Band XL, lørdag, 15. juli Gert Degn, onsdag, 19. juli The Rogers, lørdag, 22. juli Blå Benzin, onsdag, 26. juli Olav Gudnason m.fl. og lørdag, 29. juli Vesthimmerlands Harmonikaorkester.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"