”Fra Landsby til Forteby”

Torsdag, 05/11/2009 12:31

VOLSTED: Søndag d. 8. november er der indvielse af Volsted Forteplads, der er det første synlige tegn på mange års planlægningsarbejde med projektskrivning, fondsansøgning og historisk research, og markerer en milepæl i udviklingsprojektet ”Fra Landsby til Forteby”. Beboere i byen har arbejdet hårdt for at blive færdige til indvielsesdagen, senest på arbejdsdagen ugen før, hvor der i løbet af dagen kom ca. 30 børn og voksne forbi, for at hjælpe.
På indvielsesdagen fejres opsætningen af infotårn, infohus, kærestetræ, formidlingstyr, fordybelsesgynge og bålplads. Endvidere vil man denne dag, kunne se første udgave af det historiske materiale, som er fundet gennem måneders research i diverse arkiver og personlige interviews med tidligere og nuværende beboer i Volsted. På indvielsesdagen åbnes endvidere Volsted Fortebys nye hjemmeside, hvor man løbende vil kunne følge det videre arbejde med projektet.
- Udviklingsprojektet ”Fra Landsby til Fortelandsby” involvere alle interesserede beboer i byen. Gennem projektarbejdet kan man få indsigt i, hvilken spændende historie vi bor midt i og ikke mindst lære beboerne i byen at kende, siger Karin Winther medlem af Fortbyudvalget. Endvidere glæder vi os meget til at byde besøgende velkommen i vores unikke by og fortælle historien om Volsted – Danmarks bedst bevarede Fortelandsby.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"