Åbent Julekort: ”Til hele det afgående byråd i Rebild Kommune”

Tirsdag, 22/12/2009 11:16

Tak for en god indsats i den forløbne periode – endda gennem flere perioder.
Tak for det gode samarbejde der er udvist – hele vejen rundt! 
Tak for den positive udvikling vi har haft i Rebild kommune i gennem en del  år nu.
Tak til Anny Winther  for at repræsentere kommunen  på forbilledlig  vis.
Vi har alle nydt godt af de positive vinde,  der har kendetegnet såvel  Rebild som  Støvring kommune. 
Ikke mindst når vi har iagttaget den eksplosive udvikling i bosætning- og erhvervsudvikling ved Støvring by.
Infrastrukturen er blevet solgt og udnyttet  i bemærkelsesværdigt omfang.
Dette  er skrevet  af en ”oplands”-borger der altid har bidraget i  mit eget  lokalsamfund i  Suldrup.   Når jeg engang imellem har ”sneget” mig hjemmefra  og kommet ”godt og vel sønden for Sønderup Å”, ja, så må jeg tilstå at jeg har været stolt at komme fra Suldrup – og skulle man ikke lige kende Suldrup – blev det til fra Støvring og nu Rebild. Med slet skjult stolthed.    
 Ja såmænd i Uganda – som er det længste jeg har været væk  fra ”andedammen”, er de forsat i stand til at  synge Suldrup-sangen, et af mange tiltag skabt i fællesskabets ånd.
 Nu er Rebild kommune så  blevet kendt for et konstituerings-cirkus, blot fordi nogle enkelte gik til valg på ene og alene at vælte det siddende styre.  Jeg må lade, de gjorde en god valgkamp, men det  overraskede  mig, at man  var i stand til at vælte  det samarbejds-styre, som har fungeret godt. 
 Nuvel, vælgerne og demokratiet har talt. Respekt for det.   
Men jeg har til gengæld ikke meget respekt for  den personlige kritik specielt af Anny, som  er fremkommet i disse spalter, hvor hun bliver skudt alverdens fortrædligheder i skoene, så som ”magtbegær”, ”Støvring-centralistisk”, ”isdronning”,  â€lille indeni”  og hvad ved jeg.  Det er dog den mest fejlagtige kritik, som jeg ikke  synes  at hun, og dermed det afgående byråd, har fortjent for deres indsats.   
Som én i Aars (Vesthimmerlands kommune), udtrykte det: ”I sku’ skamme jer ved at være så utilfreds i Rebild” 
Til det nye byråd  og alle vi borgere i Rebild kommune,  vil jeg blot sige:  Lad os nu holde op med  at ”gå efter manden,  frem for  bolden” . Lad os nu igen spille sammen som et hold.  Vi er i en svær kamp  med økonomi etc.,  og det kræver  et fodslaw, hvor tingene diskuteres,   priortiteres og besluttes på  en ordentlig måde  og ikke med det personlige fnidder, fnadder.   Tak. 
Glædelig jul og godt nytår.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"