Ærgerligt nederlag til Nibe HK’s bedste damer.

Mandag, 23/11/2009 07:26

Nibe HK – Team Vesthimmerland 19 - 20
3. division damer
Kampens målscorere: Kirsten Jensen 9, Malene Skipper 3, Inger Marcussen 2, Charlotte Batsberg 2, Anja Brøndum 1, Mette Møller 1 og Lene Skak 1.

Nibe HK’s damer i 3. Division tog søndag imod rækkens nr. 2 fra Team Vesthimmerland.
Nibe tog i første halvleg kampen rigtig godt op mod topholdet og det var svært at se forskel på top og bund. Nibe kunne først og fremme være glad for sit forsvar, som stod rigtig stærkt. Det kneb dog mere i nibenitternes angrebsspil, idet holdet havde scoringskrise i ca. 15-20 min. Men på grund af forsvarets store indsats kunne hjemmeholdet gå til pause med uafgjort 9 – 9.
Det var som om Nibe ikke rigtig kom ud til anden halvleg og havde svært ved at finde rytmen. Det lykkes dog at finde nøglen til at bryde gæsternes forsvars op. Og ved hjælp af en stærk vilje lykkes det nibenitterne at komme tilbage i kampen.
Det skulle dog ikke lykkes for Nibe at hente point i den svære hjemmekamp, en del af skylden må også tilskrives kampens 2 dommere, idet de havde en del tvivlsomme kendelser, især i kampens afgørelse.
Trods en sygdomsramt Kirsten Jensen leverede hun en flot kamp og blev holdets topscorer med 9 mål.
Holdet spiller den kommende weekend ude mod Visse IF.