Aalborg HK satte Nibes herrer på plads

Mandag, 15/02/2016 22:34

HÅNDBOLD: Herrer - Jyllandsserien
Nibe HK - Aalborg HK: 25-26 (14-13)
Mads Espensen 6, Anders Droob 5, Mads Krogh 3, Casper Møller, Mikkel Pedersen, Andreas Brunsgård og Henrik Bruun hver 2, Christian Hedegaard, Peter Valsted og Magnus Veggerby hver 1 mål.

Efter en stor sejr over Aalborg HK i holdenes seneste kamp forrige weekend, vidste vi, at Aalborgenserne ville komme med det stærkeste hold, de kunne stille. Og det blev lige så svært, som vi havde regnet med, forklarer Nibe-træner Jan Frank.
Der blev gået til den fra start og holdene fulgtes ad det første stykke tid, men Nibe kom bagud med et par mål midt i halvlegen. Nibe kom dog godt igen og med godt forsvar og gode redninger samt  gode kontraer, kom hjemmeholdet foran med tre mål. Men Aalborgenserne kom igen op, og Nibe førte så ved pausen 14-13.
I 2. halvleg svingede hjemmeholdet mere i spil og forsvar og kom igen bagud med 3 mål. Men med en god periode kom Nibe foran med én og havde bolden. Her spildte man chancen, og i stedet får Nibe ikke lukket af i forsvaret og afsluttede lidt for hurtigt. Resultatet blev her, at man 3 minutter før tid var bagud med 4 mål. - Men drengene kæmpede til det sidste og mildt sagt med lidt mere held i dommerkendelserne, synes jeg, vi havde fortjent det ene point, siger Jan Frank.
Med Nibe-trænerens ord bliver det nu en lang og svær kamp resten af turneringen, og rækken bliver så lige, at vi er nødt til at holde fokus hele vejen, da vi både kan blive bundhold men også blive tophold. Så det bliver nu meget spændende, om vi har lært af sæsonens første halvdel !!!
Nibeholdets næste opgave er nu kampen i pokalturneringen Santander Cup på hjemmebane torsdag aften mod Frederikshavn FI, der topper 2. Division og i seneste kamp kørte midterholdet fra HRH Roslev over med 29-17.