Aars forventer hård kamp på hjemmebane

Af Ture Damtoft, Lørdag, 18/01/2020 10:08

Et tændt hjemmepublikum giver ekstra kampgejst

HÅNDBOLD: Aars Håndboldklubs 2. division herrer har gang i en god sæson.

Men, selvom modstanderen på hjemmebanen i Idrætscenter Østermarken imorgen søndag, 19. januar ligger fem pladser længere nede i tabellen, forventer træner Claus Sevel et tæt og hårdt opgør.

- Det er altid et tæt opgør mod Nøvling. Vi vandt med et enkelt mål sidste gang, og kan vi gentage det, vil vi være tilfredse. De spiller arytmisk. I perioder kører de hårdt på kontramæssigt, og andre gange løber de ikke efter dem. Nogle gange spiller de meget krydsspil, så skifter de måske til fintespil, og de ændrer i det hele taget meget taktisk, siger Claus Sevel, der giver en kompliment til sin kollega og konkurrent på Nøvlings bænk.

- Deres træner er en taktisk klog fyr, og så afhænger udfaldet selvfølgelig også af, hvad spillerne kam på dagen. De har en utrolig bredde og har nok brugt omkring 20 spillere i sæsonen, hvor vi lige er kommet op på 15 forskellige spillere, siger Claus Sevel.

Gennem årene har Nøvling drillet, og det tætte resultat mellem holdene med en 22-21 sejr til Aars HK i anden spillerunde er vel sigende om, hvor tæt et opgør vi måske kan forvente os i morgen.

Idrætscenter Østermarken bliver forhåbentlig godt fyldt op, så opbakningen til holdet - der ligger til oprykningskampe - kan hjælpe med til at sikre en sejr.

Opskriften på sejr ligger dog klar.

- Vi skal forsøge at tage initiativet. Vi har naturligvis forberedt os på deres taktiske omstillinger, men vi skal få dem til at spille vores spil. Vores statistikker siger, vi kan vinde, og det forventer jeg også igen. Og, bakker publikum godt op giver det nogle ekstra procent på kampgejsten, så vi kan tage en sejr mere, siger Claus Sevel.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"