Aars holdt hulens hed Halloween

Af Ture Damtoft, Fredag, 27/10/2023 08:46

AARS: Det var som en bjergetape i Tour de France under Halloween optoget i Aars.

Det mener i hvert fald handelschef Jesper Nielsen, der sammne med Kimbrergarden gik forrest.

- Jeg tror faktisk ikke jeg kan mindes, der har været så mange mennesker. Det var ligesom en bjergetape i Tour de France, hvor folk stod helt inde på midten af gaden for at se optoget, siger han.

Menneskemasserne gav god plads til de mange fantastiske indslag i optoget. 

Igen gjorde Kimbrergarden, Maxi Riders med deres knallerter, Aars BMX klub, Dance & Stage, biler og lastbiler optoget til en vaskeægte oplevelse, hvor man som publikum kunne blive begejstret over fantasien og hele tiden finde små nye sjove ting i udklædningerne.

- Der var rigtig mange, som havde gjort utroligt meget ud af det. De kom ikke bare og gik med, de havde virkelig brugt krudt på det. Det er vi så taknemmelige for, for det er det, som giver publikum en god oplevelse. Børnehaven Mejsevej var med for første gang. De havde selv spurgt, om de måtte komme med, og selvfølgelig måtte de det. De regnede først med at komme 20, og så endte de med at komme 65, og det er dejligt at se den opbakning fra børnene og forældrene og se, hvor godt de også havde klædt sig ud, siger Jesper Nielsen.

Der var også travlt i butikkerne og på standene, og de fleste havde gjort meget ud af Halloween pynten. 

- Dem jeg har snakket med i butikkerne og stadepladserne var godt tilfredse og havde et godt salg. Jeg synes, der var pyntet rigtig godt op. Jeg talte lige med Marius Stubberup, som skal bedømme den bedst udsmykkede butik, og han sagde, det blev rigtig svært. Dagen og aftenen kunne ikke rigtig være gået bedre, siger Jesper Nielsen. 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"