Aars i rødt og hvidt så Danmark tabe ved EM

Af Thorkil Christensen, Torsdag, 08/07/2021 09:37

AARS: Aars var klædt i rød/hvide farver, og det summede af liv på Kimbrertorvet i aftes da omkring 400 var vidne til, at det danske fodboldlandshold tabte til England på det legendariske stadion Wembley i London.

Kampen blev vist på en 30 kvadratmeter storskærm på Kimbrertorvet, og gaderne var lagt øde mens fodboldduellen blev vist på TV.

Resultatet 2-1 til England efter 1-1 ved pausen var naturligvis skuffende for de fleste, men alle fik en fodboldoplevelse af de store, da det danske hold gav alt hvad de havde i sig mod England, som på forhånd var udråbt til kampens favorit - og havde hjemmebanefordel.

Arrangementet på Kimbrertorvet i Aars var sat på benene i hast, og på helt privat initiativ. Ideen opstod ved en bryllupsfest i lørdags, og der var ikke langt fra tanke til handling. Storskærmen blev bestilt - det samme gjorde en stor fadølsbar - og så gik det ellers derudad. Byen fulgte op. Der var flag på biler og husmure, og der var gjort meget for at skabe den rette EM-stemning for publikum, som heller ikke holdt sig tilbage med "krigsmaling", klaphatte og rød/hvide trøjer.

Det blev trods nederlaget og Danmarks farvel til EM, en god aften, som sent vil blive glemt.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"