Af Ture Damtoft, Lørdag, 10/06/2023 16:37

FODBOLD Serie 1 herrer

Løgstør IF - Aars IK

2 - 1 (1 -1)

En fortjent sejr til Løgstør til trods holder Aars IK sig lige akkurat foran i tabellen takket være de indbyrdes opgør - mellem de to klubber.

1170 minutter plus tillægstid over 13 kampe og kun et udebanemål til Aars adskiller de to i tabellen.

Aars Idrætsklub spillede sig frem til en del chancer, men det var Løgstør, som havde det meste af boldbesiddelsen og virkede farligere.

Lidt imod spillet scorede Aars først efter 36 minutter på mål af Christian Tøttrup, der fik bolden serveret for fødderne midt for mål, og han skulle bare prikke den ind.

Oplægget var fra Lasse Jørgensen, der heldigvis fik annulleret sin karantæne fra kampen sidste lørdag.

Løgstør udlignede 5 minutter senere til pause stillingen 1 - 1.

2 - 1 målet var på et lidt tyndt men ikke uretfærdigt straffespark efter 61 muntter. Aars målmand Sebastian Kronborg skulle nok have ladet en Løgstør spiller, der alligevel var på vej væk fra mål, gå - men han snittede ham lige, og dommeren pegede på pletten.

Resultatet betyder, at afgørelsen om førstepladsen først falder i den allersidste spillerunde.

- Det var en fortjent sejr til Løgstør. Vi havde den rigtige indstilling men ramte ikke dagen, og så skal vi spille bedre på sådan et underlag, sagde Aars IK træner Kristian Skriver om kampen og kunstgræsbanen.

- Vi fortjente at vinde. Spillerne leverede en god koncentreret indsats, men vi skulle have scoret et mål mere, sagde Løgstør træner Morten Freundlich.