Aars IK klar til sæsonstart - forventer svær sæson i Jyllandsserien

Af Ture Damtoft, Onsdag, 09/08/2023 07:00

FODBOLD: Humøret var højt, da Aars Idrætsklub sikrede sig oprykning til Jyllandsserien.

Det er humøret fortsat, men træner Kristian Skriver ved godt, der venter nogle svære kampe i efteråret.

Den første er sandsynligvis på lørdag, hvor Aars IK tager hul på sæsonen mod Thisted på hjemmebanen Sondrup Park.

Trænerens største hovedbrud lige nu er at vælge de 14 mand til truppen, for flere har gjort sig fortjent efter tre træningskampe.

Den første mod Skives andethold på udebane.

- Vi tabte 2 - 1 i en kamp, hvor vi forsøgte rigtig meget. Vi havde 18 forskellige spillere med dernede, prøvede lidt forskellige systemer og spillede egentlig bedst i nogle perioder.

Den anden træningskamp var mod Hornum, en 1 - 1 kamp hovr Aars brændte både to straffespark og en god håndfuld store chancer.

Gode sommerfugle

Sidste træningskamp var mod Løgstør mandag, hvor Aars vandt 2 - 0, og hvor spillere, som ikke havde fået så mange minutter, greb chancen og viste godt spil.

- Vi spillede bedre med bolden, end vi gjorde i kampe i foråret, men vi ved godt, at vi også skal være rigtig gode uden bolden. Efter kampen mod Løgstør får jeg hovedbrud med at vælge de 14 mod Thisted, for der var nogen, som leverede en god indsats og kunne fortjene at spille på lørdag, og der er flere end 14, som fortjener at spille, siger Kristian Skriver, der er tilfreds med truppen, hvor der kun har været lidt udskiftning.

Der er sommerfugle af den gode slags op til sæsonstart, men Aars ved godt, det er et skridt op, og der skal præsteres for at få nok point på tavlen.

- Først og fremmest glæde vi os bare til spille Jyllandsserie. Der er ikke nogen frygt for at tabe. Hvis vi nogle gange overpræsterede lidt i Serie1, så er vi i hvert fald underdog i alle kampe i Jyllandsserien, men jeg tror, vi har nogen ting i vores spil til at drille alle holdene, når vi rammer dagen. Forventningerne er på de mindre målbare ting, at vi bliver ved med at udvikle os i forhold til, hvordan vi spiller fodbold, hvordan vi træner og socialt. Det skal være sådan, at hvis vi rykker ned, står vi stærkere til næste sæson, end vi gør nu; både med spillet og truppen. Resultatmæssigt må målet være overlevelse, siger Kristian Skriver.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"