Aars Knækker Cancer til Halloween by Night

Af Ture Damtoft, Torsdag, 26/10/2023 13:24

AARS: Himmerlandsgade er blevet pyntet med spøgelser, spindelvæv og græskar, og om nogle få timer begynder Halloween ny Night i Aars med masser af aktiviteter.

Én af dem er slutspurten fra Aars Knækker Cancer for at få solgt de sidste af de 4000 rør til 2023 indsamlingen - og det er køberne, der skal spurte for at kunne nå måske at vinde en præmie men vigtigere at støtte den største lokale indsamling i år.

- Rørene har jo været til salg i 20 butikker, og det sted de har flest tilbage, er der 30. Så der er nok højest 300-400 tilbage , og dem får vi helt sikkert solgt i aften, siger Gregers Haislund, der sammen med de syv andre i komiteen for Aars Knækker Cancer er på gaden både før og efter optoget for at sælge rørene. 

Aars Knækker Cancer er igen med under Knæk Cancer showet på lørdag.

Præcist hvordan er lidt usikkert, formen på showet ligger vist ikke helt fast, og der bliver lavet ændringer i sidste øjeblik, efter Knæk Cancer talentshows - for nu at være diplomatisk - ikke heeelt blev den succes, som TV2 nok havde håbet. 

Uanset hvad skal der nok komme en stor donation fra Aars Knækker Cancer, og så er der store planer for 2024.

- Vi har jo fået nogle hektar jord ude ved flyvepladsen, og engang i løbet af foråret sælger vi 7500 træer, så man kan give en donation, plante sit træ og se det vokse og blive et minde for lang tid. Det fortæller vi mere om til den tid. Lige nu er vi bare endnu engang så utroligt taknemmelige for alle dem, som har støttet Aars Knækker Cancer igen igen. Alle som har doneret præmier, alle som har købt rørene og alle som har doneret pant til Zenia. Det er altid en kæmpe ære for alle i Aars Knækker Cancer at mærke den enorme opbakning, og det siger vi et kæmpe tak for, siger Gregers Haislund.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"