Aars-træner garanterer god fodbold

Af Ture Damtoft, Onsdag, 29/01/2020 10:00

FODBOLD: Der er to måneder til sæsonstart for Aars Idrætsklub, men puljen og kampprogrammet ligger klart.

Aars ligger i samme pulje som Aalestrup, Farsø og Nørager, så der bliver mange lokalopgør om både point og sejrssødme.

- Jeg kender træneren i Bælum, og dem skal vi møde samme dag, som de har byfest. Det bliver med masser af mennesker på stadion og romerlys og det hele, har han sagt. Jeg tror, det bliver skideskægt både der og kampene mod. f.eks. Farsø, siger træner Morten Freundlich.

Første kamp er på hjemmebanen Sondrup Park søndag, 28. marts mod Vaarst/Fjellerad, en klub og et hold som træneren ikke rigtig kender, ligesom han heller ikke kender sin egen trup endnu.

Træningen begynder først på tirsdag, 4. februar, og Morten Freundlich garanterer, at spillerne nok skal være i den nødvendige form, når sæsonen sparkes igang.

- Vi har rigelig tid til at komme i den træningstilstand, vi skal. Det vigtigste er, at drengene er sultne og synes, det er megafedt at være med, når vi skal til at spille kampe. Det er Serie2, så det er vigtigt, de ikke bliver trætte af det, for de har jo også arbejde og studier at passe, siger Morten Freundlich.

Han forventer at beholde mange af spillerne fra sidste sæson og er fortrøstningsfuld med hensyn til at kunne have noget godt spillermateriale at vælge fra.

- Op til jul havde vi mindst 24 med til træning og en enkelt gang 39. Så det er megafedt og et klap på skulderen til Aars IK, for det arbejde vi gør. Forhåbentlig er der endnu flere, som i vinterpausen har hørt, hvor fedt et træningsmiljø vi har i klubben, og så skal jeg nok gøre mit til, at vi spiller godt og underholdende fodbold, siger Morten Freundlich.

Målsætningen for sæsonen er ganske enkelt at få så mange point som muligt. Uden nærmere kendskab til nogle af modstanderne og som oprykkere, vil den nye førsteholdstræner ikke skrue forventningerne for højt op.

- Så må vi se, når vi når lidt længere hen i sæsonen, men som udgangspunkt vil jeg være tilfreds med en midterplacering, siger Morten Freundlich.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"