Affaldsplanen er udskudt til efteråret

Af Torsten Hansen, Tirsdag, 11/02/2020 13:44

VESTHIMMERLAND: Vesthimmerlands Kommune har sammen med Vesthimmerlands Forsyning besluttet at udskyde arbejdet med den nye affaldsplan. Det skyldes, at Miljøstyrelsens arbejde med den nationale affaldsplan er blevet udskudt til efteråret 2020.

Det betyder også, at kampagnen Dit Affald og de annoncerede borgermøder og fyraftensmøder udskydes, indtil nærmere information foreligger. Hjemmesiden sigfrem.dk bliver også midlertidigt lukket for nye idéer og forslag.

- Jeg vil gerne sige tak for de mange idéer og forslag vi allerede har fået på hjemmesiden sigfrem.dk. Det er dejligt, at borgerne er engagerede i, hvordan vi smider mindst muligt ud og i stedet bruger værdierne i vores affald. Vi gemmer selvfølgelig alle kommentarerne og håber på mange flere, når vi åbner siden igen til efteråret, siger formanden for kommunens teknik- og miljøudvalg, Uffe Bro.

Kampagnen Dit Affald og hjemmesiden sigfrem.dk har til formål at høre borgernes tanker om at skabe mindre affald og udnytte ressourcer og materialer bedre.

- Det er stadig meget vigtigt for os at høre borgernes mening, også selv om arbejdet med affaldsplanen nu er udsat lidt, understreger Uffe Bro.

Nye datoer for borgermøder og åbning for kommentarer på hjemmesiden bliver annonceret på et senere tidspunkt.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"