Arrangørerne håber på 1000 til 1200 til Jætterock i Suldrup

Af Torsten Hansen, Onsdag, 26/07/2023 09:00

SULDRUP: Billetsalget til dette års Jætterock i Suldrup går fornuftigt. Sådan lyder vurderingen fra formanden for Jættefestkomiteen, Martin Brorson Pedersen.

- Sammenlignet med sidste år, så går det godt. Men der er stadig plads til flere, fastslår han.

Der er kendt dansk musik på scenen ved Jætterock. Hardinger Band spiller Shu-Bi-Dua numre, Sømændene leverer festmusik, Gas-box serverer det gamle Gasolin repertoire, Johnny the Blues er et Johnny Madsen kopiband og Pattesutter er klar med musik og tekster under bæltestedet.

DJ Eiskjær binder tingene sammen.

Tanken var oprindelig, at Pattesutter skulle slutte aftenen af. Men da de appellerer mest til de helt unge, så er valget blevet, at Pattesutter åbner festen.

- Det mener vi giver mest mening for de unge, siger formanden.

Samtidig har det åbnet muligheden for, at gæsterne kan nøjes med at købe billet til Pattesutter, og efter deres optræden forlade festpladsen.

- Vi har i år en kombibillet til Jætterock og Partyaften. Benytter man sig af den, kan man komme til party for blot 46 kroner ekstra, og for den pris få tre slags kød. Det synes jeg er billigt, siger Martin Brorson Pedersen.

Forventningen er, at der kommer 1000 til 1200 til Jætterock.

- Vi har udvidet med to navne i forhold til sidste år. Vi ville gerne have haft nogle større navne - end det er lykkedes at få. Måske kom vi for sent i gang, indrømmer Martin Brorson Pedersen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"