Blære kom først med en padelbane i Aars-området

Af Torsten Hansen, Onsdag, 27/04/2022 08:00

På lørdag indvier Blære Sløjfeparken og mange andre aktiviteter

BLÆRE: Der er meget fokus på padelsporten i denne tid, men i Aars-området er der ikke mange baner. Ud over en privat bane er Blære nu kommet først med en offentlig padelbane - en rigtig flot en af slagsen.

Banen i Blære bliver officielt indviet på lørdag, 30. april, men selv om banen er stor, er den faktisk kun en lille del af alt det, der holdes indvielse for.

I Blære indvies Sløjfeparken, der nu efter flere års arbejde står færdig. Sløjfeparken omfatter stier, legeplads, bålhytte, toiletter i skoven, kroketbaner, musikinstrumenter, shelters og meget mere. Flere af aktiviteterne har dog været i brug i længere tid, men en pandemi gjorde, at indvielsen først sker nu.

I Blære er mange borgere gode til at tænke fremad og arbejde for byens ve og vel. Derfor kan byen nu indvie en række faciliteter, der kan gøre mange byer, som er større end Blære, misundelige.

- Vi har søgt mange fonde, og er glade for, at de alle har været positive. Jeg tror det har været vigtigt, at vi er fem foreninger der har søgt sammen. Velvilligheden har gjort, at vi har fået alt det vi gerne ville have, siger Elsebeth Skadhauge, der har været en af mange ildsjæle bag Sløjfeparken, og det der er fulgt med.

Den positive holdning hos fondene medførte blandt andet, at padelbanen kom op og stå. Det elektroniske scoringsanlæg på multibanen, ny svævebane og mange andre ting er et resultat af samme.

Nu er sløjfen bundet, og for Elsebeth Skadhauge er der også tale om en sløjfe.

- Jeg begyndte for ca. 25 år siden at arbejde for en forbedring af forholdene ved idrætspladsen og skolen. Nu har vi fået multihal, beachhåndboldbane, kroketbaner og ikke mindst Sløjfeparken. Det føles som en sløjfe for mig. Nu er det bundet sammen, siger Elsebeth Skadhauge.

Hun er dog opmærksom på, at hun langt fra har været alene om projekterne. Mange andre fra de fem foreninger, Blære Idrætsforening, Blære Forsamlingshus, Blære Multicenter, Blære Friskole og Børnehus og Blære og Omegns Beboerforening, har ydet store indsatser. Og netop det sammenhold, der er i Blære, gør, at byen nu råder over faciliteter der er bedre end mange andre steder.

Padelbanen kan i øvrigt lejes af alle.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"