De kommer lige så stille…

Onsdag, 16/09/2009 09:07

AARESTRUP: Imens det meste af Gregers Krabbe Friskolens elever på skift var på klasseture, og der herskede forholdsvis ro på skolen, så var der hektisk aktivitet på kontoret.
I den forløbne uge er seks nye elever kommet til, og forespørgslerne og interessen er stigende. Alle seks er nu skrevet op, nogle med skolestart med det samme og andre til kommende skoleår.
- Det er dejligt at mærke den store interesse for skole, siger skoleleder Palle Fogh. Mange af de børn og forældre der kommer til Gregers Krabbe Friskolen, vælger skolen fordi man har reel medindflydelse på skolehverdagen – både de generelle og grundlæggende værdier, men også store og små ting i hverdagen.
At der også hersker fællesskab imellem friskolerne, hersker der ingen tvivl om. Mandag den 14. september mødtes 512 elever fra 15 Himmerlandske Friskoler til det årlige Orienteringsløb. Løbet starter fra Skørpinghallen og er arrangeret i samarbejde med Rold Skov Orienteringsklub. Det er en årlig tilbagevendende tradition, som alle friskoler ser frem til.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"