En god Kimbrerrevy

Af Thorkil Christensen, Onsdag, 13/09/2023 08:00

AARS: Kimbrerrevyen er en fast bestandel af Kimbrerfesten i Aars. Derfor ser et trofast publikum også frem til forestillingen - i år ingen undtagelse - og det var en god og morsom revy med alt det som forventes af lokale indslag, humor, sang og musik.

Der var da også fulde huse til forestillingerne, hvor revyholdet bestående af Majbritt Sigvardsen, Jane Sigvardsen, Ejner Andersen, Pia Havbro og revydirektøren Brian Christensen leverede varen i ikke mindre end 14 numre på præcis en time.

Brian Christensen og Ejnar Andersen lagde ud med et "trykkende" nummer i "Er du på spanden". Det foregik i en af de mobile toiletvogne i lystanlægget, og de to spasmagere konstaterede, at der er sket meget i anlægget siden den gamle pavillon blev revet ned, også på det latrinære område, og de var enige om, at den nu lukkede Aldi-butik i Aars er savnet fordi den var byens eneste der solgte fire lags toiletpapir!

De to aktører fortsatte på spanden sammen med Pia Havbro og Majbritt Sigvardsen, men nu omkring affaldssortering, som kan være en udfordring for mange, og er et særdeles aktuelt og omdiskuteret emne i Vesthimmerland - lige til revyen.

Vesthimmerlands Museum med skimmelsvamp i kælderen er også et aktuelt emne. Det løses nu for i revyen satte man sin lid til, at byrådspolitikeren Jakob V. Dyrmann, nu på vej til EU, klarer den økonomiske side af sagen.

Der blev talt om drømmetydning, kvindelig telefonsmiger under fittnesstræningen, og grøn omstilling. Gundestrupgård, som nu er købt af Vesthimmerlands Kommune, fik også et par ord med på vejen.

Brian Christensen og Jane Sigvardsen gjorde det godt i et indslag om "Bænken" og om , hvor svært det er for dem, der skal slå tiden ihjel i Aars med en øl i ny og næ, at finde fred og ro til det. Men nu har man fået "Valhalla" på Kimbrertorvet...

Hjemmeplejen, ældrebyrden, og de bekymringer der er herom, blev naturligvis også berørt inden aktørerne sagde tak for i år med sang.

Kimbrerrevyen 2023 var god underholdning, og revyholdet fik da også et stort taktfast bifald fra publikum efter hver forestilling. Som een sagde på vej ud af teltet: Det er vist den bedste Kimbrerrevy, der har været i rigtig mange år...

Så kan det vist ikke siges meget bedre.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"