Fællessang blev flyttet på Vesthimmerlands Museum

Af Hanne Monrad, Onsdag, 06/03/2019 11:00

VESTHIMMERLAND: Fællesangen, som bliver afviklet den første lørdag hver måned, bliver normalt holdt i Vesthimmerlands Musikhus i Aars.

Men på grund af andre arrangementer i Alfa i forbindelse med Kulturugen, måtte lørdagens sang flyttes til Vesthimmerlands Museum.

Men de flotte sale på museet gjorde ikke oplevelsen mindre, da man sammen med sangen kunne glæde sig over de imponerende malerier på væggene.

Det er trioen Lene Weiss, Elise Børresen og Grethe Stæhr, der gennem en årrække har stået for den hyggelige time med sang disse lørdag formiddage.

Hver gang er der omkring 80 - 100 personer, der møder gerne op for at være med. Sammen med sangen er der gerne kaffe og småkager, man kan hygge sig med.

Efter nogle sange som arrangørerne vælger, er det deltagerne, der kommer med forslag, og det er ofte mange og en meget bred vifte af forskellige sange, der bliver foreslået. Nogle mindre kendte men også mange af de populære sange, man kan finde i højskolesangbogen.

Denne lørdag formiddag måtte der så transporteres et klaver og højskolesangbøger til museet, men hvad gør man ikke for at glæde de sangglade deltagere, der kommer fra hele Vesthimmerland.