Første sejr til Nibes håndboldherrer

Fredag, 09/10/2009 00:53

Nibe Håndboldklubs bedste herrehold i Jyllandserien fik første sejr i dette års turnering. Det skete da de hjemme tirsdag aften mødte, Nordthy. En modstander, der før har drillet hjemmeholdet. Men tirsdag aften blev fysikken afgørende mellem de 2 hold.
Nibe viste allerede fra kampens start den vilje og gejst, som manglede i premieren mod Hjallerup. Nibenitterne skabte sig lynhurtigt et forspring på 7-2, dette kunne dog være meget større, men Nibe var meget ineffektive på deres chancer. Nibe slap grebet om gæsterne som første halvleg skred frem, og de kom bedre med i kampen, også mest ført an på Nibs mange brændte chancer. Ved pausen stod der således 12 -10 til Nibe.
Men anden halvleg viste at hjemmeholdets form kom til sin ret, og Nibe øgede føringen stille og rolig og løb gæsterne over ende. Trods en stadig stor del brændte chancer vandt Nibe kampen 28-21 uden at spille sig helt ud.  Men træner Jan Frank var alligevel tilfreds med sit holds form, vilje og kunne skrive sin første turnerings sejr med Nibe-drengene på cv´et .
Værd at bemærke er, at Michael Pedersen endnu engang brillerede i Nibe målet med 21 redninger og ser for alvor ud til at finde sig til rette på Jyllandserieholdet.
Målscorere for Nibe: Thomas Larsen 6, Søren Larsen 5, Mads Sørensen, Søren Borup og Lars Larsen 3, Lars Christesen, Mads Espensen & Sead Maksumic hver 2, Morten - & Kasper Høygaard hver 1.
Nibe spiller sin næste hjemmekamp ved hjemmestævnet på søndag den 18. oktober. Her spiller også klubbens førstehold damer i 3. division sin næste kamp.