Flemming Møller Mortensen klar til ministerpost

Af Ture Damtoft, Søndag, 09/06/2019 12:03

VESTHIMMERLAND: Socialdemokraten Flemming Møller Mortensen fik med 7152 stemmer et sikkert genvalg til Folketinget i onsdags.

I Himmerlandskredsen fik han endda 111 stemmer flere end sin partiformand Mette Frederiksen, der for første gang stillede op i Nordjyllands Storkreds.

- Det glæder mig selvfølgelig, at himmerlændinge stemte på mig i så stor stil, og så glæder det mig, at Mette fik så godt et valg, første gang hun stillede op på hjemmebane i Nordjylland, siger 55-årige Flemming Møller Mortensen, der efterhånden har siddet på tinge i 12 år, siden han første gang blev valgt ind i 2007.

Det gør ham til en af de erfarne på Christiansborg i partiet, men han har ingen forventninger til en eventuel ministerpost, uanset om det bliver en ren socialdemokratisk mindretalsregering, eller om andre partier skulle komme igennem.

- Det gør jeg mig ingen forhåbninger om. Hvis Mette mener, jeg har erfaring nok og er tung nok til at udfylde en ministerpost, så ringer hun til mig. Men, det er helt hendes beslutning, og jeg har ingen forventninger, siger Flemming Møller Mortensen, der hare været sundheds- og psykiatri-ordfører i den seneste valgperiode.

Læs mere i Aars Avis på onsdag...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"