Fodboldhold i Aars rykker op i Serie 3

Af Ture Damtoft, Onsdag, 14/10/2020 07:00

FODBOLD: Med tre runder tilbage af efterårssæsonen for Aars Idrætsklub andethold blev oprykningen sikret over weekenden.

En sejr over Søndermarken fredag, 9. oktober betød, at Serie 3 fodbold var sikret, hvis en af de nærmeste modstandere satte point til om lørdagen. Det skete og oprykningen blev sikret.

Desværre ikke på banen, som træner Simon Lyngsø Jensen siger.

- Det var en lidt flad fornemmelse. Vi fejrede sejren i omklædningsrummet om fredagen, hvor vi sad og hyggede os og vidste, det skulle gå meget galt, hvis ikke vi skulle rykke op. Men vi ville hellere have vundet på banen og afgjort det selv, siger træneren, der stadig har ambitioner for de sidst tre kampe.

Allerhelst at vinde alle tre og derefter at undgå nederlag, så de kan gå ubesejret gennem sæsonen.

- Vi begynder ikke at slække på kampviljen. Det er også for de andre hold i puljen, at vi ikke bare lægger os ned. Det er faktisk hele omklædningsrummet, der siger, vi skal prøve at gå gennem sæsonen ubesejret, siger Simon Lyngsø Jensen.

Det er luksus

Han roser standarden i serien og påpeger, at mange af de 10 sejre af 11 kampe var været snævre.

- Vi er meget stolte af at have så mange point i en stærk pulje. Søndermarkens træner, der har mange års erfaring, sagde også til mig i fredags, at det er en usædvanlig stærk pulje. Strandby, Søndermarken og os selv har været de tre bedste hold, og der har vi været stærkest indbyrdes. Kampen i fredags var også, men igen klarede vi at tage sejren, siger Simon Lyngsø Jensen.

Aars kom bagud, men efter 35 minutter scorede Andreas Sørensen på oplæg fra Mads Kristensen, og kort inde i anden halvleg var det Simon Ipsen, der lagde op til mål nr. to af Andreas Sørensen.

Træneren peger naturligvis på spillernes præstationer. Både de faste og dem, som kommer ind og gør en god figur, når der er skader.

- Vi er ved at få en fire-fem spillere tilbage efter skader. Dem, der er kommet ind, har gjort det fremragende. Når vi er ude og hente spiller nr. 19 eller 20, så er det gode spillere. Vi har heldigvis en stor ungdomsafdeling, hvor vi tager spillere ind fra U19 holdet, som kommer ind og er match-vindere. Det er jo luksus, at man kan ringe til en ung gut, som ikke har været med før, og så går han ind og er spilafgørende, siger Simon Lyngsø Jensen.

Vil man fejre oprykkerne, så er deres næste kamp på udebane lørdag 17. oktober mod Farsø, og ellers er der en enkelt hjemmekamp tilbage lørdagen efter mod Viborg på Sondrup Park.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"