Fra sol på Rhodos til jul i Aars

Af Thorkil Christensen, Onsdag, 08/12/2021 09:00

AARS: Hvert år til jul vender Lene Papaikonomou hjem fra Rhodos for at hjælpe til som juleassistent i forretningen Imerco Home i Aars.

Julen i Aars er noget helt særligt. Det mener Lene Papaikonomou i hvert fald. Til daglig bor hun på Rhodos, men vender hvert år hjem til Aars for at arbejde som juleassistent i butikken i Himmerlandsgade. Det er blevet en helt særlig juletradition, og i år kan hun fejre hele 30 år som julehjælper i Imerco.

- Jeg er meget beæret over, at jeg år efter år får mulighed for at være juleassistent i Imerco Home i Aars. Arbejdet er en dejlig kombination af både kundekontakt, praktiske opgaver og søde kollegaer - og så elsker jeg at kunne inspirere og hjælpe de forskellige kunder med at finde den perfekte julegave, siger Lene Papaikonomou.

30 år med isenkram

Lene Papaikonomou er oprindelig udlært isenkræmmer ved Imerco, men flyttede i 1989 til Grækenland. Længslen til den danske familie og jul blev dog stor, og derfor besluttede hun sig efter noget tid, at julen hvert år skal foregå i Nordjylland.

Lene Papaikonomous hjerte brændte stadig for hendes tidligere branche, og hun ansøgte derfor jobbet som juleassistance i den lokale butik.

I år er det 30 år siden, at julekarrieren som assistance hos Imerco begyndte, og den dag i dag holder Lene Papaikonomou stadig meget af at hjælpe byens borgere med at finde årets julegaver - og har ingen planer om at stoppe traditionen.

- Jeg brænder virkelig for isenkram-faget og er så taknemmelig for, at jeg år efter år kan vende retur til det sted, jeg stammer fra - og ikke mindst udleve min passion for god kundeservice.

Der er ingen bedre måde at fejre jul på for mig, fortsætter Lene Papaikonomou.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"