Friskole i Sønderup: Skolens bestyrelse valgt

Torsdag, 05/11/2009 12:46

SØNDERUP: På den stiftende generalforsamling torsdag den 29. oktober blev der valgt en bestyrelse for en friskole i Sønderup.
Tidligere på aftenen havde de ca. 40 mødedeltagere enstemnigt vedtaget vedtægterne som initiativgruppen fremlagde, og dermed var skolen som selvejende institution en realitet.
Der blev valgt syv medlemmer til skolens bestyrelse og tre suppleanter.
Bestyrelsesmedlemmerne for en friskole i Sønderup er: Per Thorup-Klitgaard, Tommy Just Soelberg, Susanne Solskov, Zita Holck, Jan Jakobsen, Carsten Troelsen og Thomas Villefrance.
Suppleanter er: Lene Højland, Helle Hansen og Steen Holland.
Bestyrelsen konstituerer sig på et møde mandag den 2. november.
Ordstyrer på generalforsamlingen var Cecil Christensen fra Dansk Friskoleforening. 
- Det er meget motiverende for den fortløbende proces at nå de mål vi sætter os. Nu er vi et skridt nærmere en friskole i Sønderup. Vi har nu en selvejende institution med en bestyrelse som Rebild Kommune kan lave aftaler med om overdragelse af bygninger og inventar og ikke mindst børnehaven, siger Thomas Villefrance fra den nyvalgte bestyrelse.
- Desuden er det dejligt at opleve den gode opbakning der er blandt forældrene i byen. Nogen af medlemmerne i initiativgruppen valgte at give stafetten videre i arbejdet for en friskole. Stafetten blev grebet af nye kræfter, som nu er klar til at føre den videre mod målet, som er at åbne en friskole i Sønderup til august 2010, slutter Thomas Villefrance.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"