Holder fast i demonstration ved rådhuset i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 29/10/2020 12:09

AARS: Byårdsmødet i eftermiddag bliver virtuelt, men den varslede demonstration mod vindmøller ved Gundersted og Blære bliver stadig reel.

I det foreslåede vindmølleprojekt skal der opstilles seks nye 150 meter høje vindmøller.

- Vi holder fast i demonstrationen. Vi vil vise, det er en dårlig idé med kæmpevindmøller ved Gundersted, siger Ulrik Mark Jensen fra borgergruppen "Nej Tak til flere vindmøller i Vesthimmerland".

- Navnet er ligesom med vindmøller, det fylder meget. Vi har valgt at sige hele Vesthimmerland, for når vi er færdige med møllerne ved Gundersted, så går politikerne bare et andet sted hen for at etablere vindmøller, siger Ulrik Mark Jensen.

Han opfordrer alle, som ikke er interesserede i at have vindmøller tæt på deres bopæl, til at komme og være med til demonstrationen, der er lidt inspireret af "De Gule Veste" i Frankrig.

- Vi har gule mundbind, som vi deler ud til alle, som kommer og deltager. Vi opfordrer også til at holde afstand, men vi vil bruge vores ret til at demonstrere til at markere vores modstand mod vindmøllerne, siger Ulrik Mark Jensen.

Trods det virtuelle byrådsmøde kan han glæde sig over, at borgmesteren og kommunaldirektøren vil befinde sig på rådhuset.

- Vi håber at kunne få en dialog med dem efter mødet. I det mindste kan vi vise dem vores modstand, siger Ulrik Mark Jensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"