Indbakken er fyldt med kultur

Af Ture Damtoft, Torsdag, 07/02/2019 12:16

AARS: Der sker noget med kulturen i Vesthimmerlands Kommune i disse dage. Indbakker er blevet fyldt med nyhedsbreve om arrangementer fra Oplev Vesthimmerland.

Aars Avis er blevet kontaktet af læsere, som havde fået op til 30 forskellige e-mails om alt fra fællesspisning og busture til 12 e-mails om den fantastiske stenalder.

Forklaringen på de mange mails er heldigvis enkel og har ikke noget med fejl at gøre.

I morgen fredag, 8. februar er der sidste frist for at få skrevet sit kulturelle arrangement med i magasinet Kultur Thit, som udgives af Vesthimmerlands Biblioteker.

- Der er mange, som skriver arrangementerne ind lige op til deadline, og derfor kommer der så mange mails på én gang, forklarer Annesophie Elkjær-Gregersen, kommunikationsmedarbejder ved Vesthimmerlands Biblioteker.

Hun vil dog lige tage en snak med firmaet bag hjemmesiden, om man måske kan undgå at bombardere de, som modtager nyhedsbrevet fra Oplev Vesthimmerland, med e-mails.

Næste udgave af Kultur Thit er for månederne april til juni, og der skulle være meget at glæde sig til.

- Der er sæson for gallerier i påsken, så der er det meget kunst. Først på sommeren kommer udendørsarrangementerne, hvor hele familien kan komme ud og få sanselige oplevelser, siger Annesophie Elkjær-Gregersen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"