Ingen Made in Denmark i 2020

Af Ture Damtoft, Mandag, 27/04/2020 13:38

GOLF: Golfturneringen Made in Denmark Presented by FREJA, der skulle været spillet fra den 21.-24. maj i år, udsættes til en endnu ikke offentliggjort dato i 2021.

Det meldte arrangørerne ud for få minutter siden, og dermed bliver Danmarks største golf-turnering endnu et offer på corona-alteret.

Udover hovedturneringen på European Tour, så aflyses, af samme årsager også Challenge Tour turneringen; Made in Denmark Challenge Presented by FREJA. Turneringen skulle været spillet 12.-15. august i Frederikshavn Golfklub.

Forbuddet mod større forsamlinger er som bekendt foreløbigt forlænget frem til den 31. august.

- Vi har derfor de seneste uger, undersøgt mulighederne for at udsætte årets Made in Denmark til september, men vi må konstatere, at der lige nu er for stor uvished om, hvorvidt det ville være muligt. Derfor har både ledelse og bestyrelse fundet det urealistisk at gennemføre årets turnering på den måde, som turneringen er kendt for. Det er naturligvis meget trist, at årets turnering må aflyses, men mulighederne for at lave en god turnering var desværre udtømte eller så spinkle, at der ikke var mere at gøre, meddeler arrangørerne i en pressemeddelelse.

De sender en stor tak til sponsorer, partnere, leverandører og spillere samt omtrent 1000 frivillige, som har givet dem stor opbakning.

Samtidig garanterer de, at alle er opsatte på at arbejde hårdt for at kunne præsentere en superstærk Made in Denmark Presented by FREJA i 2021.

Alle solgte billetter er tidligere blevet refunderet.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"