To jyske mestre i Aars Skytteforening

Af Ture Damtoft, Torsdag, 28/11/2019 08:00

SKYDNING: Aars har fået to nye jyske mestre i 10 meter luftpistol ved De Jyske Mesterskaber i Århus.

Maria Kristensen vandt med den snævrest mulige margin dame-finalen og Mie Marie Lassen, der i øvrigt lige er belvet hædret som idrætsambassadør for Vesthimmerlands Kommune for sit danmarksmesterskab i sidste sæson, vandt Damejunior rækken.

Aars Skytteforening havde fem deltagere med i Allan Borg, Mikkel Ranneberg, Maria Kristensen, Christina Borgen Nielsen og Mie Marie Lassen.

De tre førstnævnte deltog i holdkonkurrencen med Christina Borgen Nielsen som reserve, og opnåede en flot andenplads.

I herrerækken drillede teknikken Aars skytterne på banen, og banekommandøren glemte sine kommandoer, som skabte en del forvirring hos Mikkel Ranneberg og Allan Borg i en sport, hvor koncentration og rolighed er absolut nødvendige. De opnåede hhv. en femte- og sjetteplads.

I damefinalen skød Christina Borgen, som er træner for junior-landsholdet, sig til en fjerdeplads. Hun blev dermed overgået af klubskytte-kollegaen Maria Kristensen, der vandt det jyske mesterskab foran en konkurrent fra Ørre Skytteforening med 0,1 point efter de i alt 24 skud. Der var således spænding til det sidste, og på de to sidste skud overhalede Maria Kristensen lige akkurat den nærmeste konkurrent og kunne kåres til Jysk Mester.

Mie Marie Lassen skød i juniorafdelingen, og Danmarksmesteren i juniorrækken opnåede 206,9 point, som ville have været nok til en femteplads i seniorrækken.

Hun har ellers holdt et helt års pause fra skydningen, men rusten var tydeligvis banket af pistolen og skytten, og Aars fik dermed Jysk Mester nummer to.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"