Kæmpe succes for Highway 106 i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 08/11/2023 07:00

AARS: To dage før J-dag var Mikkel Thillemann ikke sikker på, hvor han kunne åbne dørene på Highway 106 på Himmerlandsgade.

Men så flaskede tingene sig, og Nordjyllands Politi og Vesthimmerlands Kommune fik hastebehandlet ansøgningen om alkoholbevilling, og dørene kunne åbnes for feststemte kunder fredag aften.

Fra nærmest første minut var der kø foran døren, og planerne om at åbne natklubdelen på første etage mptte ændres.

- Vi var nødt til at åbne en time tidligere. Der var rigtig godt fyldt op i vores pub del, og dørmændene fik lige fat i mig og sagde, at nu skulle vi altså åbne ovenpå, så alle vores gæster fik bedre plads. Der kom 300 mennesker, så der var tryk på, og åbningen gik over alle forventninger, siger Mikkel Thillemann.

Der var noget mere roligt om lørdagen med omkring 60-70 gæster, og det passede den nye bar og natklubejer ret godt.

- Der var ikke meget øl tilbage. Vi solgte 250 liter øl til J-dag, og jeg ved ikke hvor mange breezers, short og shakers. Vi kom igennem begge dage uden nogen som helst problemer. Der var lige en enkelt lokal mand, som skejede ud fredag. Ham blev vi nødt til at vise ud, og så fortsatte festen, siger Mikkel Thillemann.

Den første åbningsdag var samtidig opfyldelsen af den drøm, han har haft om at få sit eget sted.

En drøm han kalder opfyldt efter at have oplevet stemningen.

- Den måde folk sad og hyggede sig på, det varmede at se. Det er den hygge, jeg ville få tilbage i huset som dengang, det hed Johannes V. Alle var glade, og folk smilte og snakkede med hinadnen. Det var overvældende. At få det tilbage i huset var fantastisk, og det håber jeg, vi kan fortsætte sammen med byen, der har taget så godt imod mig. Jeg mødte også bekendtskaber fra Nibe, Horsens, Aalborg, Randers og nogen fra Viborg, som kørte herop til Aars, fordi de havde set vores opslag, og syntes det så hyggeligt ud. Det var fantastisk, jeg kan ikke sige andet. Tak til alle dem som kom, til alle dem som hjalp med at blive klar og til politiet og kommunen for at skynde sig, så jeg kunne åbne til en af de travleste dage hele året, siger Mikkel Thillemann.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"