Kimbrerfesten gav halv mio. i overskud

Af Torsten Hansen, Onsdag, 13/10/2021 08:30

AARS: Folks opsparede festlyst kunne i år mærkes direkte på bundlinjen hos Kimbrerfesten i Aars. På et repræsentantskabsmøde forleden kunne komiteen udlodde ikke mindre end 502.000 kr. til de foreninger, der står bag festen.

- Det er rigtig positivt, at vi kan udlodde så mange penge. Flere ting gør, at vi har opnået det store overskud. Der kom flere deltagere end der plejer. Torsdag og fredag var der cirka 3300 til 3500 pr. dag. Det er næste 1000 mere end der plejer at komme de to dage, vurderer formanden for Kimbrerfestkomiteen, Martin Dahl.

Og festdeltagerne købte godt ind i barerne.

- Vi havde en større omsætning i drikkevarer end tidligere. Vi havde stadig øl tilbage, men Breezer og andre alkoholdrikke blev vi tørlagt for. Vi havde ikke regnet med så mange mennesker, indrømmer formanden.

- Vi hørte også fra flere af de unge, at de havde glædet sig. Nogle fortalte, at de nu havde ventet i to år på at komme til Kimbrerfest, så nu skulle der festes, siger Martin Dahl.

Han lover samtidig, at der til næste års fest vil der være tilstrækkeligt med drikkevarer.

Med til at skabe det store overskud har også været, at folk har taget godt imod Kimbrerfestheftet.

Næste år vil festområdet blive udvidet.

- Vi har fået lov til at bruge p-pladsen ved ”Klemmen”. Tivoliet kommer næste år med flere forlystelser end i år. Jeg forventer også, at der kommer skydetelte og måske lidt mere tivoli i selve anlægget. Men de store tivoli-forlystelser de skal fortsat være på p-pladserne, så vi ikke skader anlægget, forklarer formanden.

Under festen lød der megen ros til den 13 mand store festkomite. Det var ikke tomme ord. På repræsentantskabsmødet blev alle genvalgt.

- Vi har konstitueret os. Alle er valgt til de samme poster igen, og vi er klar, fastslår Martin Dahl. Han retter samtidig en stor tak til alle omkring festen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"